Voor zeer spoedige indiensttreding zoeken wij voor onze afdeling Sales Marine/Condition Monitoring een full time medewerker:

Sales Engineer Marine/Condition Monitoring

Werkzaamheden:

De afdeling verkoop Marine/Condition Monitoring is verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met onze huidige en toekomstige afnemers. Zij werkt offertes uit en zorgt voor telefonische opvolging van de uitgebrachte offertes. Tevens zorgt zij in samenwerking met de afdeling marketing voor het ontwikkelen van verkoopstrategie├źn, zoeken naar nieuwe produkten, zoeken naar nieuwe markten, bepalen van het prijsbeleid en het ontplooien van PR-activiteiten. Daarnaast zorgt zij samen met de technische afdeling voor het signaleren en oplossen van problemen bij onze afnemers.

Opleiding/ervaring:

Wij zoeken een enthousiaste klantgerichte collega met een voltooide scheepvaartopleiding of minimaal een MBO opleiding in de chemische richting, b.v. MLO of vergelijkbaar aantoonbaar niveau. Gedegen kennis van smeermiddelen en brandstof is een pre. Tevens dient u ervaring te hebben met verkoop en marketing. Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een eis. Kennis van andere moderne talen is een pre.

Speciale vaardigheden:

Zematra is een onderneming die van haar medewerkers een grote mate van zelfstandigheid vraagt. De functie biedt veel creatieve uitdagingen, maar hier moet men wel mee om kunnen gaan.

Leeftijd:

Gezien de leeftijdsopbouw wordt gedacht aan kandidaten tussen 20 en 45 jaren oud (echter niet limitatief)

Wij bieden:

Zematra biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, die worden afgestemd op kennis en ervaring. Zematra stimuleert haar medewerkers om vakgerichte opleidingen te volgen om continue de kennis van haar medewerkers te vergroten.

 

Wordt u onze nieuwe collega ? Stuur uw motivatie en C.V. naar:

Zematra B.V.

Steenspil 28

4661 TZ Halsteren

t.a.v. Dhr. B. Zegers

of

e-mail: hrm@zematra.com,  t.a.v. dhr. Bart Zegers, www.zematra.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld